Godt oppmøte på vårt frokostseminar i april

Av Christian H. Andresen May 23, 2019 12:27:58 PM

Frokostseminar-1000x562

Den 3. april 2019 inviterte Norsk Gjenvinning m3 til Frokostseminar på Lysaker. Det var godt oppmøte fra både byggherrer, konsulenter, entreprenører og transportører

Hovedtemaet var kartlegging, riving og gjenbruk av betong. Det ble holdt innlegg av R3 Entreprenør, Oslo Kommune, NGm3, Miljødirektoratet og Grønn Byggallianse.

Last ned presentasjonene fra innleggene.

Temaer: Gjenbruk, NGm3, Frokostseminar, Betong


Christian H. Andresen's photo

Av: Christian H. Andresen

Christian Andresen er salgs- og markedssjef i Norsk Gjenvinning m3. Han har jobbet i Norsk Gjenvinning-konsernet siden 2005, og hatt flere ulike roller innen salg og markedsføring.

Epost

Norsk Gjenvinning m3 artikkelarkiv

Norsk Gjenvinning m3 (NGm3) er et selskap i Norsk Gjenvinning-konsernet. Vi driver mottak for forurensede mineralske masser. Vår kjernekompetanse er utvikling av mottak, sikker drift og etterdrift i forhold til etterlevelse av tillatelser.
Vi har fokus på gjenbruk og materialgjenvinning, og ved flere av våre massemottak gjenbrukes alle mottatte masser på stedet til nyttig formål.

I dette artikkelarkivet vil vi jevnlig publisere faglig relevante artikler. Er det noen du ønsker vi skal skrive om hører vi gjerne fra deg.

Besøk også www.ngm3.no

Siste innlegg